Aveți nevoie de o firmă de instalații sanitare în Onești? Noi, echipa InstalCam Construct vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi cele mai calitative și eficiente servicii în materie de proiectare, instalare și reparații pentru instalații sanitare! Profesionalismul cu care ne întâmpinăm clienții ne-a ajutat să beneficiem de-a lungul timpului de multiple recomandări din partea tuturor clienților cu care am colaborat, astfel încât astăzi beneficiem de un puternic renume în rândul celor mai apreciate firme de instalații sanitare din Onești! Serviciile noastre de instalații sanitare vizează atât imobile personale, cât și spații mai mari precum firme, instituții, companii etc.

Oferim servicii de instalații sanitare pentru interior, cât și pentru exterior, astfel încât orice sistem de alimentare cu apă va fi proiectat, monat sau reparat de către specialiștii InstalCam Construct! Portofoliul nostru cu prestări servicii în acest domeniu ne-a valorificat potențialul, devenind o echipă de specialiști capabilă să realizeze montajul de instalații sanitare sau reparații de instalații sanitare, indiferent de nivelul de dificulate a acestor operațiuni tehnice! Și pentru că ne place să lucrăm într-un mod profesional, clienții noștri beneficiază încă de la început de un proiect de instalații sanitare realizat de către meșterii InstalCam Construct cu ajutorul căruia bugetul alocat unei astfel de operațiuni va fi prestabilit din timp!

Vorbind despre unul dintre cele mai solicitate servicii pe care echipa InstalCam Construct le-a realizat într-o manieră profesională, menționăm că, în ceea ce privește instalațiile sanitare de baie, ne bucurăm de tehnici moderne și materiale calitative de orice tip prin care lucrarea soliciată, indiferent dacă este vorba despre montajul instalațiilor sanitare sau reparațiile instalațiilor sanitare, se va ridica la nivelul cerințelor dumneavoastră! De asemenea, toate tipurile de instalații sanitare pe care le realizăm vor fi proiecte de instalații sanitare asupra cărora ne vom pune la bătaie toate resursele necesare realizării acestora!

InstalCam Construct este meșterul dumneavoastră! Apelând la noi, veți beneficia de serviciile prestate de cea mai profesionistă echipă de instalatori, firma de instalații sanitare din Onești – InstalCamConstruct.ro!

„Instalații de alimentare cu apă”

Executăm instalații de alimentare cu apă pentru diverse tipuri de clădiri, case, vile sau imobile mai mari, folosind cele mai moderne materiale. Acestea asigură necesarul de apă în scopuri menajere, industriale, combaterea incendiilor. Alimentările pot fi de la rețeaua de alimentare a orașului, din rețele de incintă sau puțuri proprii.

Executăm instalații de canalizare a apei menajere și pluviale pentru diverse tipuri de imobile, folosind țeavă de canalizare PVC-KG, țeavă de polietilenă ansamblată prin sudură cap la cap sau cu mufe electrosudabile, tuburi din beton sau ceramice. Acest tip de instalații sanitare pot fi interioare sau exterioare. Canalizarea menajeră și pluvială poate fi îngropată, în canivouri sau aparent în subsoluri.

Executăm sisteme de drenaj pentru preluarea apelor care vin în contact cu pereții clădirilor sau staționează pe diverse suprafețe din zona clădirilor. Apa poate proveni din scurgerile acoperișurilor sau ale altor suprafețe, din zăpada care se topește și din izvorașe sezoniere.

Executăm  instalații interioare pentru care putem folosi orice tip de materiale existente, țeavă zincată, țeavă de cupru, țeavă de polietilenă, țeavă de polipropilenă, țeavă PVC, etc. Executăm montaje pentru obiecte sanitare cu un înalt grad de confort: rezervoare WC îngropate, vase WC, bideuri, lavoare, spălătoare, cădițe duș, căzi de baie, căzi și cădițe cu jacuzzi, obiecte sanitare ce pot fi din materiale ceramice, compozite, etc.

„Sisteme de tratare a apei: dedurizare, clorurare, deferizare, filtre cu cărbune activ, filtre cu ultraviolete”

Executăm instalații pentru tratarea apei folosită atât pentru uz casnic, cât și pentru uz industrial. Cu ajutorul acestor instalații se tratează apa de la robinet astfel încât să devină cât mai propice consumului uman, cât și apa folosită pentru încărcarea instalațiilor de încălzire, boilerelor, mașinilor de spălat rufe, etc. Pe baza unui buletin de analiză a apei se determină proprietățiile fizico-chimice cât și cele bacteriologice ale apei, în baza acestor rezultate se alege sistemul de tratare necesar astfel încât apa să devină propice destinației alese modificând proprietățile determinate în buletinul de analiză care nu se încadrează în limitele admise.

„Boilere pentru preparare apă caldă menajeră: electrice, cu agent termic produse de centrale termice, panouri solare, pompe de căldură

Executăm acest tip de lucrări pentru boilere cu diverse capacități. Avem experiență pentru montajul diverselor tipuri de boilere alimentate cu agent termic produs folosindu-se atât combustibili convenționali, cât și energii alternative. Boilerele pot fi montate cu scopul de a prepara apa caldă menajeră pentru un singur consumator sau un grup sanitar, cât și pentru un întreg imobil.

„Instalații de ridicare a presiunii apei”

Executăm acest tip de lucrări de instalații sanitare pentru stații de ridicare a presiuni apei pentru consum menajer sau pentru instalațiile necesare stingerii incendiilor. Executăm montajul tuturor elementelor care intră în componența stațiilor de ridicare a presiunii apei: rezervoare de acumulare a apei, țevi de distribuție, distribuitoare, reductoare de presiune, pompe sau grupuri de pompare, pentru o gamă foarte largă de debite și valori ale presiunii apei.